Cine suntem Suntem mai mult decât o firmă de contabilitate. Oferim soluţii pentru eficientizarea organizaţiilor publice şi private.

Misiune Afacerea ta este şi afacerea noastră.
Suntem dedicaţi să îţi accelerăm succesul.

Ne concentrăm să îţi cunoaştem în detaliu organizaţia, cu specificul şi provocările sale, şi ne angajăm să dezvoltăm strategii optime pentru eficientizarea financiară şi atingerea obiectivelor acesteia, pentru că afacerea ta este ca şi afacerea noastră. Luăm de pe umerii tăi corvoada cifrelor, a schimbărilor şi hăţişurilor legislative pentru ca tu să ai timpul şi energia necesare să te concentrezi pe aspectele cu adevărat importante: managementul strategic al organizaţiei tale. Misiunea noastră trece dincolo de simpla evidenţă şi raportare financiară. Rolul nostru este să îţi organizăm şi să îţi optimizăm activitatea. Îţi suntem aproape cu sfaturi personalizate şi pertinente, susţinute de analize economice elaborate, ajutandu-te să iei decizii fundamentate, care să devină un etalon al succesului.

Lucrăm pentru tine, în interesul tău şi te ghidăm prin toate meandrele financiare, fiscale şi legale. Serviciile noastre de consultanţă presupun un proces care implică crearea unei relaţii, raportarea la obiective şi elaborarea unui plan care să conducă la atingerea acelor obiective. Misiunea noastră este de a-ţi oferi răgazul să te bucuri de experienţa antreprenorială, eliberându-te de unele sarcini complexe, complicate şi stresante.

Echipa noastră Pasionaţi, experimentaţi, dedicaţi. Experţii noştri financiari te ajută să fii mereu în control şi să iei deciziile manageriale potrivite.

Anda Popa Expert contabil, fondator

Anda Popa are peste 15 ani experienţă în domeniul financiar-contabil, dintre care peste 10 ani în funcţii de conducere. Este expert contabil şi membru activ CECCAR, filiala Iaşi din 2017.

Are o educaţie solidă în economie, cu o specializare postuniversitară în "Innovation de l’entreprise et de la R&D", la Universitatea Pierre Mendez din Franta şi un doctorat în Marketing, la Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iaşi.

Este autoarea unor lucrări de specialitate şi este preocupată de perfecţionarea profesională continuă, participând la numeroase cursuri şi conferinţe în domeniu.

Dincolo de contabilitate, Anda Popa este un profesionist complet, având competenţe inclusiv în management, resurse umane sau marketing.

Alexandru Vrabie Contabil autorizat
Cristina Elena Colța Contabil junior

Ia legătura cu noi Dacă vrei să discutăm în amănunt, să ne împărtăşeşti opinii sau să îţi elucidezi orice nelămurire, suntem disponibili pentru tine.

Contactează-ne